Goed geholpen, snel geregeld

Werken bij ons

Op dit moment staan bij ons de volgende vacature(s) open:

Medewerker Belastingen (36 uur)

Als medewerker Belastingen werk je in het team Heffen en wikkel je onder andere binnengekomen klantvragen via telefoon en e-mail af. Je behandelt bezwaarschriften gemeentelijke heffingen en beoordeelt zelfstandig de grieven uit de bezwaarschriften en doet hier uitspraak op. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of wil je ontdekken of de functie bij je past? Lees dan de volledige vacature of neem contact op met Teamleider Heffen, Erica IJzerman via 055 580 22 22. 

Twee medewerkers Invordering (24 en 36 uur)

Als medewerker Invordering werk je in het team Invordering en ben je verantwoordelijk voor betalingsverkeer, invordering openstaande belastingaanslagen en kwijtschelding. Samen met jouw collega's ga je dagelijks de uitdaging aan om alle werkzaamheden volgens planning te laten verlopen en de klant zo goed en snel mogelijk te faciliteren. Je behandelt zelfstandig bezwaarschriften tegen de invorderingskosten, kwijtscheldingsverzoeken en beroepschriften. Een onderdeel van je functie is ook dat je zorgdraagt voor het juist en tijdig beantwoorden van klantvragen. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of wil je ontdekken of de functie bij je past? Lees dan de volledige vacature of neem contact op met de Teamleider Invordering, Kalle Meekhof via 055 580 22 22.

Wil je graag werken bij Tribuut, maar ben je op zoek naar een andere functie? Stuur dan een open sollicitatie naar info@tribuut.nl en beschrijf wat jij voor ons kan betekenen.