Goed geholpen, snel geregeld
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

In deze rubriek vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Gebruik dan de zoekfunctie.

Betalen
Betalen

Eind februari ontvangt u de WOZ-beschikking en de aanslag gemeentebelastingen. Lees hier hoe u kunt betalen.

Bezwaar maken
Bezwaar maken

Bent u het niet eens met uw aanslag voor gemeentebelastingen of met de vastgestelde WOZ-waarde van uw pand? Bezwaar maken?

Kwijtschelding
Kwijtschelding

U kunt mogelijk in aanmerking komen voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen. Hoe kan ik kwijtschelding aanvragen?

WOZ
WOZ

Heeft u vragen over de bepaling van de WOZ-waarde van uw woning? Of wilt uw weten waar de WOZ-waarde voor gebruikt wordt?

Klachten
Klachten

Wij streven naar een goede dienstverlening aan onze klanten. Helaas is het mogelijk dat er iets niet goed gaat. Als u het niet eens bent met een gedraging van medewerkers of het bestuur van Tribuut, kunt u een klacht indienen.

Verhuizen
Verhuizen

Als u verhuist, moet u zich zo snel mogelijk laten inschrijven bij de gemeente waar u gaat wonen. Als u binnen de gemeente verhuist wordt uw aanslag in de meeste gevallen niet aangepast. Ook op het nieuwe adres worden immers de afvalstoffen ingezameld en zijn er voorzieningen getroffen voor het rioolstelsel.

Overlijden
Overlijden

Informatie voor nabestaanden rondom gemeentebelasting.