Goed geholpen, snel geregeld

Proclaimer

Tribuut is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U herkent de website van Tribuut aan het logo linksboven op iedere pagina.

Van de informatie op deze website mag u het volgende verwachten:

  • de informatie op de site is correct en actueel 
  • we schrijven leesbaar en begrijpelijk
  • andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen zijn door ons als nuttig beoordeeld; uiteraard kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de exacte inhoud van die websites.

Privacy

Tribuut hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die bezoekers verschaffen altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door u als bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan uw verzoeken. Persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Na afhandeling hiervan worden persoonsgegevens vernietigd.

Lees ook hoe wij met Cookies omgaan.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Tribuut behoudt zich het auteursrecht voor de informatie op deze website, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, mail dan naar info@tribuut.nl

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

PDF

Enkele documenten op deze website zijn in PDF-formaat. PDF is een bestandsformaat dat ontwikkeld is door Adobe. Om PDF-documenten te kunnen bekijken moet u beschikken over Acrobat Reader, dat u gratis kunt downloaden op www.adobe.nl.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u een fout op www.tribuut.nl of ontbreekt er naar uw idee informatie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Mail dan naar info@tribuut.nl. Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best de website hiermee te verbeteren.