Goed geholpen, snel geregeld

Kosten precariobelasting

U woont in de gemeente Apeldoorn. Deze gemeente kent, afhankelijk van het voorwerp op de gemeentegrond, verschillende tarieven. Deze kunt u nalezen in de door de gemeente Apeldoorn opgestelde verordening. De verordening kunt u hier benaderen.

Voor de gemeente Brummen geldt geen precariobelasting.

U woont in de gemeente Epe. Deze gemeente kent, afhankelijk van het voorwerp op de gemeentegrond, verschillende tarieven. Deze kunt u nalezen in de door de gemeente Epe opgestelde verordening. De verordening kunt u hier benaderen.

U woont in de gemeente Lochem. Deze gemeente kent, afhankelijk van het voorwerp op de gemeentegrond, verschillende tarieven. Deze kunt u nalezen in de door de gemeente Lochem opgestelde verordening. De verordening kunt u hier benaderen.

U woont in de gemeente Voorst. Deze gemeente kent, afhankelijk van het voorwerp op de gemeentegrond, verschillende tarieven. Deze kunt u nalezen in de door de gemeente Voorst opgestelde verordening. De verordening kunt u hier benaderen.

U woont in de gemeente Zutphen. Deze gemeente kent, afhankelijk van het voorwerp op de gemeentegrond, verschillende tarieven. Deze kunt u nalezen in de door de gemeente Zutphen opgestelde verordening. De verordening kunt u hier benaderen.