Goed geholpen, snel geregeld

Bert Groot Wesseldijk blijft aan boord bij Tribuut Belastingcentrum

Alweer een jaar geleden startte Bert Groot Wesseldijk als interim directeur bij Tribuut belastingcentrum. Tribuut was voor Bert geen onbekende organisatie. Vanuit zijn rol bij de gemeente Lochem was het reilen en zeilen binnen deze uitvoeringsorganisatie bekend. Zo begon Bert in april 2021 enthousiast aan deze interim taak om Tribuut als robuuste organisatie op de kaart te zetten. 

“We hebben inmiddels belangrijke stappen gezet maar we willen als belastingcentrum graag nog meer verbetering aanbrengen in onze processen en in onze bedrijfsvoering” aldus Bert Groot Wesseldijk. “Daarom treed ik vanaf april 2022 in vaste dienst van deze mooie en bloeiende organisatie. Ik dank het bestuur voor het vertrouwen en zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet” vertelt Bert. “Samen met alle medewerkers en het management blijven wij ons als organisatie ontwikkelen naar een robuuste toekomst- en klantgerichte organisatie.”

Vanuit het bestuur

“Met Bert heeft/haalt Tribuut een bestuurder/directeur in huis met een staat van dienst als bestuurder. Een bestuurder die gericht is op de kwaliteit van uitvoering, de samenwerking met de opdrachtgevers en een belangrijke bijdrage kan leveren en de verdere toekomst van Tribuut”, aldus Detlev Cziesso (voorzitter).