Goed geholpen, snel geregeld

Dwangbevelen gemeentebelasting worden verstuurd

Heeft u de aanslag gemeentebelastingen niet (volledig) betaald en heeft u ook niet gereageerd op een eerdere aanmaning? Vanaf dinsdag 26 september 2023 versturen wij dwangbevelen. 

Wanneer de aanslag voor de gemeentebelastingen ruim na het verstrijken van de vervaldatum nog niet (volledig) is betaald, zijn wij genoodzaakt om een dwangbevel te versturen. In deze brief staat vermeld voor welke datum u het geld uiterlijk overgemaakt moet hebben. Let erop dat er extra kosten in rekening zijn gebracht.

MijnTribuut

Als u met uw DigiD inlogt op MijnTribuut kunt u snel en gemakkelijk via iDEAL betalen of overstappen op automatische incasso. U geeft eenmalig een machtiging af en de betaling gaat voortaan automatisch in termijnen. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd bent met betalen.

Betalingsproblemen?

Mogelijk kunt u nu niet (volledig) betalen of er zijn (tijdelijke) betalingsproblemen. Neem dan contact met ons op zodat we uw situatie kunnen bespreken en samen met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing of een passend advies.

Niet eens met het dwangbevel?

Bent u het niet eens met het dwangbevel? Neem dan contact met ons op zodat we uw situatie samen kunnen bespreken.

Vragen?

Veelvoorkomende vragen hebben wij op onze website beantwoord onder de ‘Veelgestelde vragen’. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op. Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 055 580 22 22. Een e-mail kunt u sturen naar info@tribuut.nl.