Goed geholpen, snel geregeld

Dwangbevelen worden binnenkort verstuurd

Heeft u de aanslag gemeentebelastingen nog niet (volledig) betaald en heeft u ook niet gereageerd op een eerdere aanmaning? Vanaf dinsdag 2 november versturen wij de dwangbevelen.

Wanneer de aanslag voor de gemeentebelastingen ruim na het verstrijken van de vervaldatum nog niet (volledig) is betaald, zijn wij genoodzaakt om een dwangbevel te versturen. In deze brief staat vermeld voor welke datum u het geld uiterlijk overgemaakt moet hebben. Let erop dat er extra kosten in rekening zijn gebracht.

MijnTribuut

Als u met uw DigiD inlogt op MijnTribuut kunt u snel en gemakkelijk via iDEAL betalen of overstappen op automatische incasso. U geeft eenmalig een machtiging af en de betaling gaat voortaan automatisch in termijnen. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd bent met betalen.

Betalingsproblemen

Kunt u momenteel niet betalen en heeft u een laag inkomen en (bijna) geen spaartegoed of ander vermogen? Dan kunt u bij ons kwijtschelding aanvragen. U regelt dit ook gemakkelijk via MijnTribuut. Meer informatie over kwijtschelding vindt u op onze website.

Bereikbaarheid Tribuut

Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 055 580 22 22. Een e-mail kunt u sturen naar info@tribuut.nl.