Goed geholpen, snel geregeld

Nieuws

Herinnering: betaal uw aanslagbiljet gemeentebelastingen

De vervaldatum van het aanslagbiljet voor de gemeentebelastingen is inmiddels verstreken voor inwoners en ondernemers van gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem Voorst en Zutphen.

Heeft u uw aanslagbiljet nog niet (volledig) betaald? Dan herinneren wij u er graag aan om het bedrag alsnog te betalen. Doe dit uiterlijk op 13 mei. Hiermee voorkomt u een aanmaning en extra kosten.

MijnTribuut

Als u met uw DigiD inlogt op MijnTribuut kunt u snel en gemakkelijk via iDEAL betalen of overstappen op automatische incasso. U geeft eenmalig een machtiging af en de betaling gaat voortaan automatisch in termijnen. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd bent met betalen.

Betalingsproblemen

Door de impact van corona is het begrijpelijk dat u mogelijk (tijdelijke) betalingsproblemen heeft. In dat geval willen wij u vragen om contact op te nemen met ons om uw specifieke situatie te bespreken.

Bereikbaarheid Tribuut

Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 055 580 22 22. Een e-mail kunt u sturen naar info@tribuut.nl.

Theme picker