Goed geholpen, snel geregeld

Nieuws

Ondersteuning voor ondernemers ten aanzien van betaling gemeentebelastingen

Tribuut volgt het beleid van de Rijksoverheid. Dat houdt in dat ondernemers bijzonder uitstel van betaling kunnen krijgen voor de komende 3 maanden. In navolging van de Belastingdienst zullen wij ook de rente verlagen van 4% naar 0,01% met ingang van 23 maart 2020.

Het is belangrijk dat u zelf in contact treedt met Tribuut als u (acute) betalingsproblemen heeft of verwacht. Wilt u informatie of advies, stuur dan een e-mail naar info@tribuut.nl.

Hoe vraagt u uitstel aan?

Bent u ondernemer en heeft u of verwacht u betalingsproblemen om uw aanslag gemeentebelastingen tijdig te betalen, stuur dan een e-mail naar info@tribuut.nl. Geef in deze e-mail aan wie u bent en voor welke aanslag(en) u het uitstel vraagt. Vergeet ook niet uw telefoonnummer en eventuele andere contactgegevens te vermelden. Tribuut kan dan zo nodig rechtstreeks contact met u opnemen. Wilt u in het onderwerp ‘corona-uitstel’ zetten? Dan kunnen wij uw verzoek met voorrang oppakken.

Procedure

Zodra uw verzoek om uitstel binnen is, zet Tribuut de invordering stil voor 3 maanden. Na die tijd gaan wij, samen met u, kijken welke (maatwerk)oplossing voor u/uw bedrijf noodzakelijk is. De behandeling van verzoeken om uitstel moet handmatig plaatsvinden, waardoor behandeltijden kunnen oplopen indien veel verzoeken binnenkomen.

Theme picker