Goed geholpen, snel geregeld

Inzage ledigingen container

Inwoners van Apeldoorn kunnen het aantal afvalaanbiedingen opvragen bij Tribuut. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar belastingen@tribuut.nl onder vermelding van het onderwerp “Ledigingen Diftar <het jaartal waarvan u de ledigingen wilt weten>”. Vermeldt u in de tekst het subjectnummer, het aanslagbiljetnummer,  uw naam en adres.

Voor de gemeente Epe worden de ledigingen niet geregistreerd, omdat ledigingen niet apart in rekening worden gebracht. 

Inwoners van Lochem kunnen het aantal afvalaanbiedingen opvragen bij Tribuut. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar belastingen@tribuut.nl onder vermelding van het onderwerp “Ledigingen Diftar <het jaartal waarvan u de ledigingen wilt weten>”. Vermeldt u in de tekst het subjectnummer, het aanslagbiljetnummer,  uw naam en adres.

Inwoners van Voorst kunnen het aantal afvalaanbiedingen opvragen bij Tribuut. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar belastingen@tribuut.nl onder vermelding van het onderwerp “Ledigingen Diftar <het jaartal waarvan u de ledigingen wilt weten>”. Vermeldt u in de tekst het subjectnummer, het aanslagbiljetnummer,  uw naam en adres.

Inwoners van Zutphen kunnen het aantal afvalaanbiedingen opvragen bij Tribuut. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar belastingen@tribuut.nl onder vermelding van het onderwerp “Ledigingen Diftar <het jaartal waarvan u de ledigingen wilt weten>”. Vermeldt u in de tekst het subjectnummer, het aanslagbiljetnummer,  uw naam en adres.